joi, ianuarie 15, 2009

Un nou an, un nou inceput. Tin sa multumesc tuturor pentru incurajari si mai ales pentru buna dispozitie pe care mi-au oferit-o. Cum am mai spus, nu este deloc usor sa tii piept atator pareri, mai ales pentru cineva care nu este consacrat in bransa "micilor artisti". In ultima perioada nu am mai postat nimic nou, dar multumesc celor care imi aduc aminte ca acest blog este vizualizat si ca tine de mine sa am grija de el. Asa ca incep sa-l pun la punct cat de cat. Daca aveti ceva idei, ori poate sunt unii dintre voi care sunt apropiati stilului meu, hai sa ne vedem la un suc de mere si sa vedem cum putem face o colaborare. Nu am mai mentionat, dar din luna noiembrie am inceput colaborarea cu o firma din Canada, privind crearea si punerea in vanzare a unei colectii de ilustratie pe stil fashion. Cand va fi pagina pusa la punct o voi pune la dispozitia domniilor voastre pentru a va da o parere si de a ma mai critica putin.
M-am intors din Italia si cu o camera foto semiprofesionala, de care eu, personal, sunt foarte mandra. Am si incercat sa o pun in aplicare, dar mai trebuie putin reglata. Voi pune 2-3 poze la o sedinta in care subiectul a fost colectia Silviei. Sper sa va placa si astept sugestii/reclamatii.
Multumesc frumos pentru suport si un an cat mai bun si cat mai productiv.

Cu drag, Roxana Habasescu

P.S.: Recomand vizionarea filmului "WALL-E" de care eu sincer m-am indragostit! Vizionare placuta..nu o recomand, chiar este obligatorie:)!

3 comentarii:

  1. Mi-a placut!
    Sa cauti "The Fall", imaginile sunt superbe!

    RăspundețiȘtergere
  2. lasa-mi un id ceva Emil, ar fi pacat ca 2 persoane cu atatea lucruri in comun sa nu discute mai mult:) mersi pentru vizionare

    RăspundețiȘtergere
  3. L-am vazut...incredibil!iar cel mai mult m-a surprins un moment cand am prins un dialog in limba romana!il cotez ca un film de exceptie, unde fotografia si imaginea este pusa in valoare.multumesc pentru pont.

    RăspundețiȘtergere